Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Elképesztő trükkök hétköznapi tárgyakkal - Hogyan készülnek a trükkjeim?


MOME

2019. december 9. 18:00

A HVG Könyvek és Hajnóczy Soma bemutatja:

Elképesztő trükkök hétköznapi tárgyakkal
Hogyan készülnek a trükkjeim?

A rendhagyó könyvbemutató első részében Hajnóczy Soma bemutatja néhány, a könyvében is megtalálható trükkjét, sőt egy gyorstalpaló bűvészképzésen is részt vehetünk. Az est második felében szerzőtársával, Kelle Botonddal a bűvészet kulisszatitkairól beszélgetnek, melynek során a közönségnek is lehetősége lesz kérdezni.
A program végén a szerzők dedikálják könyvüket.

Jegyár: 2200 Ft, amiből 1000 Ft HVG Könyvekre levásárolható. (Könyvenként egy jegy használható fel.)
Időpont: 2019. december 9., 18:00
Helyszín: MOME, 1121 Budapest, Zugligeti út 9-25.

Hajnóczy Soma kétszeres világbajnok bűvész, aki szinte az összes létező nemzetközi bűvészversenyt megnyerte. Több mint 40 országban bűvölte már el a közönséget, nemrég pedig megkapta az „Év legkreatívabb bűvésze” díjat is. Az illúzió és humor műfaját ötvözve olyan egyedi stílust alakított ki, ami az egész világon ismertté tette. Videóit a YouTube-on és Facebookon több mint 50 millió alkalommal nézték meg, de találkozhattunk vele a Showder Klubban is. Nem szereti a céklát, a politikát és a parkolóellenőröket, de egy jó társasjátékozásra mindig kapható.

Kelle Botond Soma szakmai konzulense immár 15 éve. Számtalan trükköt magyarázott el a közönségnek bűvésztrükkoktató DVD-sorozatában, az általa alapított szakfolyóirat, az Aktuális Mágia hasábjain és a YouTube-on. Több mint 5 millió alkalommal nézték meg videóit a YouTube-on. A legnagyobb hazai bűvészettel foglalkozó weboldal, a Bűvész blog alapítója és szerkesztője 2008 óta. Somával együtt az Illúzió Mesterei főszervezője és kreatív producere. Emellett szeret lustálkodni és imád magáról egyes szám harmadik személyben írni. Eddig megjelent könyve: Magyar mágia.

.